GENIET VAN EEN

Gelaatsbehandeling

Bij Schoonheidssalon Belle Vie werken wij heel resultaatgericht om jouw huid te verbeteren, in combinatie met een heerlijk moment van ontspanning. Even tijd voor jezelf met achteraf een stralende glow en een herboren gevoel.

DERMISCAN, ONS HUIDANALYSETOESTEL

✓ Leer jouw huid kennen en ontdek alles over jouw huidconditie 

✓ Een kijk op jouw huidoppervlak en de diepere huidlagen

✓ Maakt 15 professionele foto’s aan de hand van 5 verschillende frequenties 

✓ Ideale begeleider tijdens jouw huidverbeteringstraject

SYNERGIE SKINANALYSE TREATMENT

Je wilt je huid goed laten verzorgen, maar je weet niet hoe? 

Dan is een huidanalyse met ons nieuwste huidanalysetoestel voor jou de beste keuze.   Het meest innovatieve apparaat op de markt waarmee we in de diepere huidlagen kunnen kijken.   

Deze behandeling wordt gecombineerd met een Synergie Skin Treatment waarbij we kijken naar jouw behaalde resultaat op vlak van gevoeligheid, vlekken, pigmentatie, rimpels, poriën en zonneschade.

De Dermascan 630 is een huidanalyse toestel dat aan de hand van meerdere lichtfrequenties en verschillende foto’s een nauwkeurige analyse maakt van je huid.

Alle resultaten worden nauwkeurig bijgehouden. Na een periode van ongeveer 3 tot 6 maanden kunnen we opnieuw een analyse uitvoeren en zo de resultaten vergelijken met elkaar.

WAAROM KIEZEN VOOR SYNERGIE SKIN

ZICHTBAAR RESULATAAT

Alle Synergie Skin-producten zijn supercharged met de maximale dosering van schone en actieve ingrediënten, om jouw beste huid ooit te krijgen en te behouden.

BIOLOGISCHE WETENSCHAP

Wetenschappelijke expertise, passie voor de natuur en esthetische schoonheid zal altijd een belangrijk onderdeel zijn van het DNA van Synergie Skin.

GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS

Onze krachtige formules zijn in de eerste plaats ontwikkeld voor de professionele markt en zijn favoriet bij veel huidexperts, dermatologen en esthetisch artsen.

SYNERGIE SKIN TREATMENT

Tijdens deze luxueuze gelaatsbehandeling wordt er telkens gekeken naar de noden van jouw huid op dat moment. Samen zoeken we naar de beste oplossing op gebied van huidverzorging en -verbetering met de verzorgingsproducten van Synergie Skin in een ontspannend kader waarbij jij als klant gedurende anderhalf uur centraal staat.  

Kom je voor het eerst langs?  Dan is een huidanalyse alvorens de beste optie.  Toch genieten van dat tikkeltje extra?  Kies dan voor massage als uitbereiding voor optimale ontspanning.

DERMAPLANING SKIN TREATMENT

Dermaplaning is een pijnloze en ontspannende behandeling om de huid intensief te exfoliëren.  Dode huidcellen en donsharen worden met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje verwijderd.  Het egaliseert de huid, vermindert pigmentatie en gaat de huid gaan verstevigen. 

Het is een ideale behandeling in combinatie met de huidverbeterende producten van Synergie Skin.  Dit zorgt voor een verhoogde opname van de actieve werkstoffen met 60%. 

CONTRA-INDICATIES
DERMAPLANING

✗ Open wondjes
✗ Verbrande huid
✗ Infecties
✗ Actieve herpes (koortslip)
✗ Actieve acne
✗ Eczeem
✗ Tijdens een antibiotica kuur
✗ Huidkanker

SYNERGIE PEEL TREATMENT

SYNERGIE MICRONEEDLING TREATMENT

PRIJZEN

ZIT JE NOG MET EEN VRAAG?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN!

© Belle Vie Schoonheidssalon