WETENSCHAP EN NATUUR

Synergie Skin

Echt vertrouwen gaat verder dan de oppervlakte, en dat geldt ook voor onze resultaten. Alle Synergie Skin-producten zijn supercharged met de maximale dosering van schone en actieve ingrediënten, om jouw beste huid ooit te krijgen en te behouden. Onze klinisch onderbouwde formules hebben elk een unieke werking, die elkaars effect versterken en complementeren om jou een volledige en uitgebalanceerde huidverzorgingsroutine te bieden.

 

Onze producten zijn dierproefvrij goedgekeurd onder het Leaping Bunny-programma, verantwoord ingekocht en volledig geproduceerd aan de Australische kusten om lokale banen en de economie te ondersteunen. Naast het creëren van schone producten, willen we ook onze planeet schoon en beschermd houden. We zetten ons in voor een duurzaam afvalbeheer- en productiesysteem en kunnen met trots beloven dat onze Australische faciliteit tegen 2023 volledig op zonne-energie zal draaien. Onze krachtige formules zijn ontwikkeld voor de professionele markt en gekozen door esthetische artsen en huidartsen. Nu zijn we er trots op om onze klanten producten van een dergelijk kaliber en effectiviteit te kunnen bieden. Toegewijd aan het handhaven van huidverzorging van een professionele, klinisch gezochte standaard, zal onze liefde voor biologische wetenschap altijd een belangrijk onderdeel zijn van het DNA van Synergie Skin.MINERALE & HUIDVERBETERENDE

Make-Up

De kwaliteit en zuiverheid van de Glo Beauty producten zorgen voor een gezonde en mooie huid. Glo Beauty bezit van nature een breedspectrum UV bescherming en is bovendien verrijkt met een anti-oxidantenmixVitamine A, C, E en groene thee. Dit om de huid te beschermen tegen vrije radicalen. De ideale Make-up!

Ze bevatten alleen ultrafijne mineralen in onze make-upproducten.  Het aanbrengen ervan zorgt voor een gelijkmatige, continue dekking.

Alle producten zijn talkvrij.  Onvolkomenheden worden daardoor niet benadrukt.  Ze geven een zijdezachte dekking van de huid.  Die bovendien huid verbeterend werkt. Wist je dat talk werkt als een vulmiddel die de poriën verstopt waardoor de huid niet kan ademen?

 

De Glo Beauty producten worden nooit getest op dieren en de minerale make-up lijn is PETA goedgekeurd.DERMATOLOGISCH & VEGAN

This Is Us

‘this is us.’ is een verhaal over twee ondernemende vrouwen die de handen in elkaar sloegen om elk vanuit hun eigen expertise een sterk merk uit te bouwen. 

De producten zijn vegan, wat wil zeggen dat er niets dierlijks in zit, en parabenenvrij. Onze zepen zijn sulfatenvrij en drogen de huid dus niet uit. Integendeel, we hebben er net voor gezorgd dat ze de huid optimaal hydrateren.

Onze zonnelijn is dermatologisch getest en kan ook voor de meest gevoelige huid gebruikt worden.

Ze kozen voor milde geuren die subtiel aanwezig zijn als je onze verzorgingsproducten gebruikt. Voor de hand- en lichaamsverzorging kozen we voor jasmijn en roze peper. Die laatste geeft een extra oppepper! De zonneproducten doen met geuren van tuberoos en zwarte bes dan weer helemaal aan vakantie denken.DERMATOLOGISCH & VEGAN

Marc Inbane

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artists, dermatologen en beroemdheden zijn fan van het eerste uur. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards.

Ze bieden een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

  • Voor hem & haar
  • Veilig en gezond alternatief voor een egaal-gebruinde teint
  • Makkelijk in gebruik
  • Droogt snel en zonder vlekken
  • Geen typische self-tan geur en géén worteleffect
  • Geschikt voor álle huidtypen en huidtinten
  • Vegan en niet getest op dieren
  • Op basis van pure en natuurlijke ingrediënten
  • Vrij van parabenen en siliconen
  • Dermatologisch get

ZIT JE NOG MET EEN VRAAG?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN!

© Belle Vie Schoonheidssalon