Belle Vie

GENIET VAN EEN

Laserontharing

Nooit meer last van vervelende ingroeiende haartjes of ontstekingen. Snel, pijnloos en definitief een gladde en zachte huid. Dat kan, dankzij onze nieuwste generatie ontharingslasers. De Coolskin Diode Ice Laser is ontworpen om ongewenst haar te verwijderen op een comfortabele, veilige, snelle en pijnloze manier met een langdurig resultaat.

WAAROM KIEZEN VOOR LASERONTHARING

COMFORT

Het comfort van nooit meer te hoeven scheren, waxen of epileren is onbeschrijfelijk. Ook niet te vergeten dat het jou heel veel tijd en moeite bespaart.

GEEN IRRITATIE

Geen irritaties, wondjes, littekens of ingegroeide haartjes meer. Dit is allemaal verleden tijd met onze laserontharing.

GOEDGEKEURD DOOR EXPERTS

Met de Coolskin wordt het haartje vernietigd bij de wortel waardoor je een zijdezacht gevoel ervaart, dit het hele jaar door!

HOE WERKT LASERONTHARING?

De gekoelde kop (tot -18°C) van het laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die vrijkomt uit het laserapparaat wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd en geen voedingsstoffen meer krijgt.  Het behandelde haartje lost na 0 – 3 weken en is nadien voorgoed verdwenen.

 

Laserontharing met de Diode Coolskin Ice Laser is voor alle huidtypes geschikt, dus ook voor de donkere huid. Met deze methode kunnen wij het hele jaar door behandelen. Ook uitermate geschikt voor dunnere en lichtere haren.

VOORDELEN COOLSKIN

✓ Geschikt voor ieder huidtype
 
✓ Snel, efficiënt en uiterst veilig
 
✓ Permanente ontharing na 5 tot 7 sessies
 
✓ Pijnloos
 
✓ Gecertificeerd toestel
 
✓ Ideaal voor gevoelige zones
 
✓ Goedkoper op lange termijn dan andere ontharingstechnieken 
 
✓ Kan het hele jaar door
 

NADELEN ANDERE LASERS

✗ Niet geschikt voor ieder huidtype
 
✗ Tijdrovend, 8 tot 10 sessies
 
✗ Hogere kans op verbranding en irritatie
 
✗ Pijnlijk
 
✗ Geen permanent resultaat
 
 

VOORBEREIDING LASERONTHARING

  • Geen blootstelling aan de zon en/of zonnebank vanaf twee weken voor en twee weken na de behandeling.
  • Geen zelfbruiners tot 1 week voor de behandeling.
  • Geen deodorant of crèmes aanbrengen op de te behandelen zone.
  • Niet meer waxen of epileren vanaf 3 weken voor de behandeling.
  • Scheer je haren ongeveer 48u voor je langskomt, zodat er al kleine stoppeltjes doorkomen. 

CONTRA-INDICATIES LASERONTHARING

✗ Chronische herpes

✗ Bij zwangerschap en borstvoeding wordt de behandeling afgeraden vanaf 3 maand zwangerschap en tot 3 maand na borstvoeding

✗ Bij acute psoriasis, eczeem en acné kan er niet behandeld worden

✗ Gebruik van zware vitamine A preparaten, cortisonen, antidepressiva, ontstekingsremmers, retinol, antibiotica kan een gevoelige invloed hebben op de efficiëntie van de behandelingen.

✗ Bij gebruik van antibiotica wordt de behandeling pas 2 weken na het gebruik opgestart.

✗ Tatoeages: indien je een tattoeage hebt op de zone die gelaserd wordt, zal deze afgedekt worden. We gaan in GEEN geval laseren over de tatoeage uit gevaar voor verbranding van de huid of beschadiging van de tatoeage.

WAT GEBEURT ER NA DE LASERONTHARING

Na de behandeling wordt er telkens een verzachtende crème en / of een zonnebeschermer met SPF50 aangebracht.  Dit om de huid te beschermen tegen UVA en UVB stralen en hyperpigmentatie te vermijden.

HOEVEEL SESSIES HEB IK NODIG?

Het gemiddelde aantal behandelingen voor permanente laserontharing met de Diode Coolskin Ice Laser zijn ongeveer 5 tot 7 behandelingen. Afhankelijk van de te behandelende zone, huidtype en haarstructuur.  Kunnen we geen exacte hoeveelheid behandelingen van tevoren bepalen.  Dit wordt altijd besproken tijdens een intakegesprek. Indien er toch een 8ste behandeling zou nodig zijn, is deze volledig GRATIS.

TARIEVEN LASERONTHARING

VANAF 2 ZONES - 10%

VANAF 3 ZONES - 20%

VOOR KINDEREN TOT 18 JAAR - 30% OP TOTAAL

(korting niet geldig op onze voordeelpakketten)

PRIJZEN VOORDEELPAKKETTEN

PRIJZEN GELAAT

PRIJZEN LICHAAM

PRIJZEN MANNEN

Omdat we garanderen dat je haarvrij bent na 8 sessies.  Heb je recht op GRATIS controlebeurten na 8 betalende behandelingen. 

Onderhoudsbeurten zijn aan -50% op de geldende tarieven.

ZIT JE NOG MET EEN VRAAG?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN!

© Belle Vie Schoonheidssalon