GENIET VAN EEN

Wimper & Wenkbrauw styling

Je wenkbrauwen letterlijk en figuurlijk eens in de verf zetten? Bij Belle Vie kan je terecht voor een complete wimper- & wenkbrauwstyling.

WENKBRAUWEN EPILEREN

De juiste wenkbrauwvorm zorgt voor een frisse, open uitstraling en kan zelfs liftend gaan werken. Bij het epileren van je wenkbrauwen gaan we de wenkbrauwen opmeten en kijken naar welke vorm het beste bij jouw gezichtsvorm past.

HENNA WENKBRAUWEN

Supercilium wenkbrauw henna is gemaakt van de fijnste Indische Henna en geselecteerde pigmenten om een mooie schaduw op de wenkbrauwen en de onderliggende huid achter te laten. Afhankelijk van jouw huidtype blijft de kleur tot 2 weken zichtbaar op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. We hebben verschillende kleuren en kunnen hiermee ook echt op maat gaan werken.

WENKBRAUW LIFT

Een wenkbrauw lift is de nieuwste trend op gebied van wenkbrauwen.  Deze behandeling geeft de wenkbrauwen 6 tot 8 weken lang een lift en helpt asymmetrische wenkbrauwen (haren die in verschillende richtingen groeien) te corrigeren.  Met dezelfde methode toe te passen als bij de wimperlift creëren we op deze manier een open blik. Het resultaat?  Een mooie wenkbrauwvorm die er naturel en voller uitziet.

WIMPERLIFT

Bij een wimperlift wordt er in tegenstelling tot bij wimperextensions niet met kunstwimpers gewerkt. Bij deze behandeling worden enkel de natuurlijke wimperhaartjes gelift. Dit gebeurt met behulp van siliconen pads waarmee elk wimperhaartje afzonderlijk wordt gelift.  En is hiermee de nieuwste techniek op het gebied van wimperbehandelingen.

De producten zijn 100% kwalitatief met een hoge dosering keratine die doordringt tot in de wortels van de wimperhaartjes.  Dit resulteert in een prachtig, langdurig gelift en volumineuze wimpers! De wimperlift behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte en heeft een duurzaamheid van 6 tot 8 weken.

WENKRBAUWSTYLING

WIMPERSTYLING

ZIT JE NOG MET EEN VRAAG?

AARZEL DAN ZEKER NIET OM ONS HIER TE CONTACTEREN!

© Belle Vie Schoonheidssalon